Despre noi

Zona comercială Dragonul Roşu găzduieşte peste 5.500 de magazine, acoperind astfel o gamă foarte largă de produse. Mărfurile comercializate aici ajung în majoritatea magazinelor din toată ţara. Există un adevăr pe care clienții noştri îl ştiu foarte bine şi de aceea revin mereu. Varietatea de produse este uimitoare, iar prețurile nu au concurenţă pe piaţă.

Compania Dragonul Roșu SA, membră a Niro Group, a fost înființată în anul 2003 și se ocupă cu dezvoltarea și administrarea zonei comerciale Dragonul Roșu.

Zona comercială are un dinamism impresionant, complexele fiind construite și extinse (ca în cazul DR 1 și DR 3) în funcție de cerințele clienților noștri.

În prezent, în zona comercială există peste 5.500 de magazine, 5.000 de locuri de parcare, restaurante, cafenele, o terasă și o spălătorie auto.

Zona comercială Dragonul Roșu se află într-un amplu proces de investiții și modernizare.

În acest moment, în incinta zonei exista 9 complexe comerciale, trei dintre acestea fiind specializate.

  • Dragonul Roșu 1 are patru corpuri de clădire construite inițial, la care se adaugă două extinderi, construite ulterior datorită cererii mari de spații comerciale.
  • Dragonul Roșu Megashop este cladirea etalon a zonei. Magazinele sunt dispuse pe două etaje (parter și etaj 1), iar la etajul 2 se găsesc restaurante cu specific românesc și chinezesc.
  • Dragonul Roșu 3 este complexul comercial specializat pe încalțaminte și are două corpuri de clădire (3 și 3 extindere). Este cel mai mare magazin de încălțăminte din România.
  • Lumea Copiilor, complexul comercial dedicat copiilor, cu îmbrăcăminte, încălțaminte, articole sportive, jucării și rechizite, a fost inaugurat în martie 2011. Este cel mai mare magazin de acest fel din România.
  • Dragonul Roșu 5 și Dragonul Roșu 6 sunt două pavilioane noi, reconstruite în urma incendiului din vara anului 2010. Cele două corpuri de clădire și-au deschis porțile în luna martie 2011.
  • Dragonul Roșu 7 și Dragonul Roșu 8 sunt două pavilioane în care, pe lângă mărfurile obișnuite care se comercializează în zonă, există și magazine cu țesături, covoare, articole de pescuit, decorațiuni interioare și articole de uz casnic.
  • Dragonul 9 - CASA DESIGN este cel mai nou pavilion din zona de angro şi este dedicat, aşa cum sugerează şi denumirea, articolelor pentru casă.

Cel mai recent proiect finalizat din zonă este Dragonul Roșu Oriental. Acest magazin funcţionează într-o clădire modernă cu o suprafață de aproximativ 15.000 mp, desfășurați pe două nivele, și are o parcare spațioasă de peste 500 de locuri. Aici veti gasi produse angro si en-detail comercializate de importatori si producatori directi, restaurante si cafenele, patiserie si cofetarie cu laborator propriu, o agentie de voiaj, o casa de schimb valutar, bowling.

Dragonul Roșu Oriental şi-a deschis porţile pe data de 1 septembrie 2014.