08

Dec

2011

Magazinul Universal Dragonul Roşu şi-a deschis porţile

Sub umbrela unui concept revoluţionar şi cu o deviză pe măsură, "Cheltuieşti mai puţin, cumperi mai mult", în zona comercială Dragonul Roşu s-a deschis un magazin en-detail ultramodern, deschis 7 zile din 7, de la ora 09:00 la ora 21:00.

Magazinul Universal Dragonul Roşu are o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi construiţi.
La parter, pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi clienţii vor găsi produse pentru casă, de tehnomenaj, mini-bricolaj, ornamente, mic mobilier, produse de utilitate în bucătărie, electrocasnice, accesorii pentru baie, cosmetice şi dulciuri; 2.200 de metri pătraţi de spaţiu pentru desfacerea de decoraţiuni interioare, perdele, draperii, covoare, mochete, carpete decorative, accesorii pentru casă şi corpuri de iluminat.
Toate acestea sunt completate de o zonă de 1.000 de metri pătraţi pentru vânzarea de textile pentru casă, aşternuturi, perne, pilote, cuverturi, pături, saltele, feţe de masă şi mobilier.

Supermarketul Mega Image ocupă 1.000 de metri pătraţi, în timp ce 500 de metri pătraţi sunt destinaţi exclusiv echipamentelor sportive, articolelor de pescuit şi jocurilor educative. Parterul cuprinde totodată şi standuri de desfacere pentru accesorii şi gablonţuri, cadouri şi cosmetice si un magazin alimentar cu produse excusiv chinezesti.

La etaj, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi a fost amenajată o zona destinată produselor vestimentare sportive şi celor vândute în regim de outlet. Galeria destinată produselor pentru doamne şi domnişoare se întinde pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi şi acoperă o gamă largă de produse precum costume, cămăşi şi bluze, ţinute elegante, sacouri, pardesie, pantaloni, tricouri şi jeanşi, lenjerie, accesorii şi încălţăminte, categorii de produse pe care le putem regăsi şi în galeria destinată domnilor, ce se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. Zona destinată copiilor şi nou născuţilor acoperă o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi şi, pe lângă o gamă variată de produse precum îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii de botez, trusouri pentru nou născuţi, jucării, cărucioare, mic mobilier şi papetărie, clienţii vor găsi aici şi un spaţiu special pentru locul de joacă al celor mici, amenajat de Magazinul Universal.

Toate acestea sunt completate de cele 1.500 de locuri de parcare create special pentru clienţii noului centru comercial.

Centrul comercial abordează şi moduri inedite de fidelizare a clienţilor.
Cumpărătorii vor primi „carnete de membru” care le oferă acces gratuit în weekenduri la caruselul şi patinoarul din faţa magazinului. Tot la sfârşit de săptămână clienţii vor primi gratis fotografii de familie înrămate. Vor fi organizate de asemenea tombole lunare cu premii constând în electrocasnice şi bunuri de larg consum, iar marele premiu al lunii decembrie va fi un automobil Dacia Duster.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa www.magazinuluniversalDR.ro.