top of page

ANUL NOU CHINEZESC 2017 LA DRAGONUL ROŞU

Actualizată în: 13 sept. 2023Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, la Dragonul Roşu Megashop, a avut loc un spectacol cu elemente tradiţionale chinezeşti pentru a sărbători intrarea în Anul Cocoşului de Foc. I-am avut ca invitaţi speciali pe dansatorii de la Academia de Dans din Beijing, care au interpretat dansuri tradiţionale din zone distincte ale Chinei. Din spectacol nu a lipsit dansul dragonilor şi o reprezentaţie de măiestrie în arte marţiale chinezeşti.


Cocoşul are drept culori norocoase auriul, galbenul şi maroul, drept numere norocoase 5, 7 şi 81, şi ca flori norocoase gladiola şi creasta cocoşului.


În 2017, Cocoşul ne îndrumă să ne focalizăm pe punctualitate, sincronizare a acţiunilor noastre majore şi consecvenţă, să ne smulgem din inerţie, să ne trezim dintr-o relativă letargie, din somnul obişnuinţelor şi tabieturilor noastre, şi să nu mai amânăm de azi pe mâine demersurile noastre decisive, să prindem din zbor orice oportunitate fugară ivită în faţa ochilor şi să fim vigilenţi, atenţi la tot ceea ce se petrece în jurul nostru.

6 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page