top of page

SÂMBĂTĂ A VENIT MOŞU’ LA DRAGONUL ROŞU

Actualizată în: 13 sept. 2023Sute de copii l-au întâmpinat cu aplauze pe Moş Crăciun care a ajuns la Dragonul Roșu, acolo unde a avut loc petrecerea anuală organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, intitulată “Poveste de Crăciun”. Pentru întâlnirea cu moşul, artiştii au pregătit într-un decor de poveste, un spectacol de colinde tradiţionale şi cântece de sezon, jocuri antrenante și ateliere creative pentru copii, face-painting, surprize dulci și multe cadouri.


Copiii din public au fost nerăbdători să urce pe scenă şi să-i spună Moşului poezii iar acesta i-a răsplătit cu dulciuri și jucării pe toţi micuţii care au fost prezenți la eveniment. Evenimentul a debutat cu  un spectacol de teatru. A urmat un recital extraordinar de colinde oferit de grupul Andante apoi un concert magic marca Alina Sorescu.

Pentru că în această perioadă sarbătorim bucuria de a visa, cei mici au avut parte de un decor vesel și întâlnirea cu cele mai îndrăgite personaje de poveste. În același timp au fost amenajate zone speciale speciale de joacă și distracție: studio de face-painting, ateliere de creație pentru cele mai inspirate decorațiuni de brad și fabrica de vată de zahăr.


Cele mai frumoase melodii alături de Alina Sorescu si  trupa ei, “Picii lu’ Soreasca”


Cel mai asteptat moment al evenimentului a  fost concertul extraordinar al Alinei Sorescu alături de membrii Atelierului de Muzica pentru Copii, “Picii lu’ Soreasca”, solista interpretând cu această ocazie cele mai cunoscute melodii ale sale și câteva reinterpretări ale cântecelor de Crăciun.


„Este un eveniment de tradiție pe care îl organizăm în fiecare an la Dragonul Roșu prin care sărbătorim Crăciunul și marcăm finalul anului alături de parteneri, comercianți, clienți și copiii acestora.  Sfarșitul de an este un prilej de bucurie, dar este si un moment de bilanț. Suntem la finalul unui an intens în care am demarat un proces de modernizare amplu al zonei comerciale, cu scopul de a îmbunătăți experiența tuturor celor care lucrează sau vizitează centrul comercial.  Ca de fiecare dată, am avut alături de noi artiști talentați, nenumărate surprize și cadouri pentru cei prezenți. Mulțumim celor care au fost alături de noi și în acest an!” a declarat Zsolt Nagy, CEO Niro Investment Group.


Ca în fiecare an, compania sprijină în mod constant acțiuni umanitare care susțin dezvoltarea comunității. Anul acesta, Niro Group și Dragonul Roșu au oferit sprijin familiilor nevoiașe prin programul Şcolile Satelor Noastre. Anul acesta, organizatorii campaniei umanitare au ales judeţul Galați unde au fost identificate comunităţi sărace, unele din ele izolate, cu grad ridicat de risc social al copiilor şi un nivel redus de trai, pentru care au fost trimise pachete cu haine de iarnă și încălțăminte.

4 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page