top of page

SPECTACOLUL ARTISTIC DE EXCEPŢIE „ÎMBRĂŢIŞAREA CHINEZEASCĂ” DE LA DRAGONUL ROŞU

Actualizată în: 13 sept. 2023Pe 10 septembrie, în incinta complexului Dragonul Roşu, a avut loc un spectacol artistic de excepţie susţinut de ansamblul „Îmbrăţişarea chinezească” sosit în România special pentru acest eveniment. Evenimentul artistic a fost organizat de către Ambasada R.P. Chineze la Bucureşti, împreună cu Uniunea Naţională a Chinezilor de Peste Hotare din R.P. Chineză şi Asociaţiile de Cetăţeni Chinezi din România şi a beneficiat de sponsorizarea integrală din partea NIRO Investment Group.


Intrarea a fost gratuită şi spectacolul artistic s-a desfăşurat în aer liber, pe o scenă mare, amenajată în parcarea din faţa magazinului Dragonul Roşu MegaShop. Tribunele şi scaunele montate în faţa scenei au fost neîncăpătoare pentru cele peste 2000 de persoane care au venit să urmărească prestaţia artiştilor chinezi.


Au fost prezentate melodii şi dansuri chinezeşti tradiţionale, dar şi moderne, care au avut ca temă începutul toamnei, momente comice şi de pantomimă. Surpriza artistică a venit din partea unui violonist chinez care a interpretat „Ciocârlia” de o manieră desăvârşită de virtuozitate. Confirmarea bunelor relaţii dintre grupul de firme NIRO şi reprezentanţii guvernului R.P.Chineze a reieşit pe tot parcursul desfăşurării acestui eveniment, dar cu precădere a ieşit în evidenţă la începutul spectacolului când în deschiderea sa au vorbit Excelenţa Sa Liu Zengwen- ambasadorul Chinei la Bucureşti şi dl Nicolae Dumitru- Preşedintele grupului de firme NIRO. Toată lumea a remarcat tonul cordial dintre cei doi şi buna dispoziţie pe care au transmis-o publicului prezent. Spectacolul s-a terminat cu un magnific foc de artificii care a durat aproximativ 15 minute şi a încununat o seară de toamnă de succes.

6 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page