top of page

POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES

Specializat în logistica și distribuția bunurilor de larg consum din China, Dragonul Roșu este cea mai mare platformă de vânzări a produselor chinezești în Europa.

 

Mărfurile comercializate aici ajung în toată România dar și în țările învecinate. Există un adevăr pe care clienții noştri îl ştiu foarte bine şi de aceea revin mereu. Varietatea de produse este uimitoare, iar prețurile nu au concurenţă pe piaţă.

Compania Dragonul Roșu SA, membră a Niro Group, a fost înființată în anul 2003 și se ocupă cu dezvoltarea și administrarea zonei comerciale Dragonul Roșu.

Zona comercială are un dinamism impresionant, complexele fiind construite și extinse (ca în cazul DR 1 și DR 3) în funcție de cerințele clienților noștri.

În prezent, în zona comercială există peste 4.500 de spații comerciale, 4.000 de locuri de parcare, restaurante, cafenele, o farmacie și o spălătorie auto.

Complexul logistic și comercial Dragonul Roșu se află într-un proces continuu de investiții și modernizare.

FACTORI CHEIE:​

  • Întins pe o suprafață de 63 de hectare​

  • 10 pavilioane comerciale, cu peste 250.000 mp construiți​

  • Peste 4.500 de spații comerciale​

  • Unități logistice și spații de depozitare​

  • Servicii bancare, spații de birouri, restaurante, unități rezidențiale​

  • Peste 60% cotă de piață în România​

  • Acces la infrastructura de căi ferate și drumuri naționale care leagă portul Constanța de Europa​

  • Peste 20,000 de clienți zilnic​

povestea noastra.jpg

Dezvoltare sustenabilă

În ultimii trei ani, Centrul Logistic și Comercial Dragonul Roșu a trecut printr-o ampla acțiune de modernizare născută din dorința de a oferi condiții cât mai bune clienților noștri și totodată de a dezvolta sustenabil cel mai mare hub logistic și comercial din estul europei.

Astfel am schimbat in proporție de 80% sitemul de iluminare, înlocuindu-l cu siteme LED performante. Un alt aspect important a fost  implementarea unui sistem de triere a deseurilor rezultate din activitatea comercială, deseuri ce odata sortate pleaca spre centrele de reciclare (mase plastice și celuloză). 

În 2022 am amenajat prima stație de încărcare electrică pentru autoturisme în regim de încărcare gratuită. Statia poate alimenta simultan doua autoturisme având posibilitatea reglării puterii .

În ianuarie 2023 am început instalarea primelor doua module de panouri voltaice cu o putere instalata de 428 KW / modul. Acestea vor produce câte 531 MWh. Instalarea acestora se face pe cladirea Dragonul Roșu nr.1 și va acoperi consumul acesteia în proporție de 90%. În următorii doi ani ne-am propus instalarea a încă șase module asemănătoare ce vor acoperi necesarul energetic al întregului centru logistic și comercial în proporție de 40%. Totodată luăm în calcul și instalarea altor stații de încărcare electrice pentru autoturisme.

statie incarcare masini electrice
Solar Panels
colectare selectiva
bottom of page