top of page

Dragonul Roșu 1 este prima clădire construită în Complexul Comercial Dragonul Roșu și reprezintă primul pas în dezvoltarea a ceea ce s-a dovedit a fi cel mai mare complex comercial en-gros din sud-estul Europei.

În momentul de față, Dragonul 1 se află într-un amplu proces de modernizare menit să îmbunătățească condițiile pentru parteneri și clienți. Clădirea are o suprafață construită de 36.900 mp, dispune de 21 de intrări și este deservită de o parcare de 1.600 de locuri.

Proiectul de modernizare al Dragonului Roșu 1 include atât facilitățile și serviciile existente (parcare, căi de acces, grupuri sanitare, fațade, spații comune) cât și facilități noi: o zonă de promenadă, spații verzi și de relaxare, loc de joacă pentru copii, restaurante tip fast-food, locuri special amenajate pentru fumat, stație de autobuz, ATM-uri, servicii bancare și de asigurare, semnalistică interioară și exterioară.

Dragonul 1 găzduieşte 628 de magazine, dispuse pe un singur nivel, în care se comercializează*:

– îmbrăcăminte
– lenjerii de pat, paturi, perne, pilote
– lenjerie intimă, pijamale, şosete
– costume de baie
– halate de baie, prosoape
– gablonţuri, eşarfe, batiste
– bijuterii de aur
– ceasuri, curele, ochelari de soare
– şepci, pălării
– marochinărie (genţi, curele, portofele)
– cosmetice / parfumuri
– echipamente sportive, steaguri, fanioane
– ţinute de ocazie damă / costume bărbaţi
– îmbrăcăminte copii
– jucării, papetărie
– articole de curăţenie

*Produsele menţionate în această descriere sunt cu titlu orientativ. Gama de produse este foarte variată, iar mărfurile se schimbă în funcţie de sezon si de proprietarii magazinelor.

bottom of page