top of page

AM REDESCHIS ÎN SIGURANȚĂ


După două luni de la închiderea temporară preventivă, magazinele din Zona Comercială Dragonul Roșu s-au redeschis miercuri 20 mai, în conformitate cu deciziile Guvernului României privind relaxarea măsurilor de restricție.

Complexul Comercial Dragonul Roșu s-a redeschis exclusiv pentru comerțul en-gros, iar activitățile sunt organizate astfel încât să fie aplicate toate măsurile de siguranță recomandate, cum ar fi distanțarea fizică, purtarea echipamentului de protecție și dezinfectarea zilnică a spațiilor din interiorul și exteriorul complexului.

Știrea despre redeschiderea complexului a apărut și în mass media, punându-se accent pe măsurile de siguranță implementate în complex pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus.

“Cel mai mare complex comercial din București își va redeschide porțile săptămâna aceasta. Clienții trebuie să respecte anumite reguli de protecție pentru a nu răspândi coronavirusul”, a scris Revista Capital.

“Dragonul Roșu din București se redeschide miercuri, se arată pe site-ul complexului comercial. Clienții care vizitează complexul vor trebui să respecte o serie de reguli.” a apărut și pe site-ul Digi24, știre preluată și de wall-street.ro.

Și Antena 1 a vizitat complexul și a prezentat imagini în cadrul unor reportaje difuzate în Observator.



23 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page