top of page

NIRO INVESTMENT GROUP SI DRAGONUL ROȘU OFERĂ CAZARE ȘI MASĂ PENTRU REFUGIAȚII CHINEZI DIN UCRAINA


NIRO INVESTMENT GROUP SI DRAGONUL ROȘU OFERĂ CAZARE ȘI MASĂ PENTRU REFUGIAȚII CHINEZI DIN UCRAINA, RĂSPUNZÂND POZITIV APELULUI AMBASADEI REPUBLICII POPULARE CHINEZE LA BUCUREȘTI


Niro Investment Group susține refugiații chinezi care au venit pe teritoriul României în urma conflictelor militare din Ucraina. Pentru cât timp va fi nevoie, compania va asigura cazarea și masa celor care până de curând locuiau în Ucraina.

Niro Investment Group colaborează îndeaproape cu Ambasada Republicii Populare Chineze în România și a mobilizat si traducători și voluntari din cadrul Centrului comercial și logistic Dragonul Roșu unde activează cea mai mare comunitate chineză din sud-estul Europei.


„Este în puterea noastră atât colectivă cât și individuală să îi ajutăm pe cei care fug din calea războiului și să fim alături de ei în aceste momente dificile. Niro are infrastructura și capacitatea de a ajuta concret refugiații chinezi din Ucraina cu masă, cazare, transport și orice alt tip de ajutor necesar. Mai mult decât atât, la Dragonul Roșu activează cea mai mare comunitate chineză din sud estul Europei și întotdeauna a existat un puternic sentiment de solidaritate și susținere socială în situații critice. Au ajuns deja în România o parte dintre refugiați – este copleșitor să vezi atât de multe familii tinere și numeroși copii care au stat pe drumuri zile întregi, în condiții dificile; ne-a impresionat în mod special o mamă însărcinată care mai are deja o pereche de gemeni bebeluși. Românii sunt solidari cu drama refugiaților și acum este poate cel mai bun moment ca să arătăm ce poate face o comunitate unită!”, a declarat Catalin Dragota, director general Dragonul Roșu, parte a Niro Investment Group.

511 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page