top of page

CAMPANIA “ÎMPREUNĂ OFERIM ALINARE”

Actualizată în: 13 sept. 2023Comercianții din Dragonul Roșu împreună cu Fundația Alinare oferă cadouri familiilor nevoiașe cu ocazia Sărbătorilor Pascale. În cadrul campaniei umanitare „Împreună oferim alinare”, organizată în lunile aprilie, mai și iunie, familiile cu posibilităţi financiare reduse primesc ajutor sub forma unor donații. Aproximativ 2.200 de articole vestimentare, încălţăminte și jucării sunt împărțite în această perioadă celor nevoiași, în prima etapă donațiile fiind distribuite către 30 de familii aflate sub protecția Centrului Socio-Medical din județul Giurgiu.

Scopul inițiativei este de a oferi ajutor celor aflați în dificultate, identificarea beneficiarilor fiind făcută de către Fundația Alinare cu sprijinul serviciilor de asistență socială din județ. Campania de colectare a bunurilor s-a desfășurat în perioada 8 – 20 aprilie în cadrul centrului comercial Dragonul Roșu unde au fost amplasate boxe speciale pentru colectarea de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte bunuri de folos pentru cei nevoiași. Comercianții care activeză în cadrul centrului comercial au dat dovadă de solidaritate, astfel că în aproximativ două săptămâni s-au adunat circa 120 Kg de bunuri donate, cu o valoare estimată la 26.000 de lei.


”Mulțumim celor care s-au implicat în această campanie de suflet prin care ne dorim să aducem sprijin și puțină bucurie de Sfintele Sărbători Pascale. Împreună suntem mai puternici și alături de comercianții din centrul comercial Dragonul Roșu avem posibilitatea să aducem alinare celor care suferă, familiilor care se confruntă zi de zi cu sărăcia şi care au un orizont de posibilităţi extrem de redus. S-au strâns foarte multe bunuri care sunt împărțite zilele acestea celor nevoiași: haine şi încălţăminte, produse pentru casă dar și jucării, dulciuri pentru cei mici. Este o inițiativă care sperăm să devină tradiție anuală și cu ajutorul Fundației Alinare să ajungem la cât mai multe familii nevoiașe”, a declarat Nicolae Dumitru, președinte Niro Investment Group.


Prin proiectele derulate anual, Asociaţia Alinare sprijină, promovează şi ajută prin mijloace caritabile persoane cu dizabilităţi, bătrâni, copii şi familii defavorizate. “Suntem binecuvântați de multe ori cu daruri pe care alte persoane nu le au: haine, casă, mașină, tehnologie și multe altele. Pentru majoritatea dintre noi acestea înseamnă normalitate. Pentru cei mai puțin norocoși, acestea sunt doar vise. Este extraordinar să apreciem valoarea a ceea ce avem și, în același timp, să înțelegem puterea pe care o avem atunci când ne implicăm în a aduce alinare în viața cuiva. Mulțumim comercianților din Dragonul Roșu care au donat si sperăm ca prin această campanie să aducem puțină lumină în suflet celor suferă, în perioada Sărbătorilor de Paște”, a declarat Valerica Mârzac, Director executiv Fundația Alinare.


Niro Investment Group sprijină în mod constant acțiuni umanitare care ajută la dezvoltarea comunității și la ușurarea suferinței pricinuite de sărăcie. De 25 de ani, compania derulează proiecte pe termen lung: susținerea campaniilor educaționale prin care sunt ajutați copii talentați, dar lipsiţi de resurse materiale (Casa de cultură a studenților din București,  Centrul Naţional de Cultură a Romilor, Parohia Voluntari); susținerea unor fundații și asociații neguvernamentale (Fundația Alinare, Ovidiu Rom, Bright Light), sponsorizarea activităților Direcţiilor de Protecţie Socială din Bucureşti şi judeţul Ilfov, construirea şi acordarea de sprijin pentru restaurarea unor biserici și lăcașuri de cult dar și acțiuni de combatere a daunelor provocate de inundații, furtuni sau incendii.

2 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page